Alle PR’s gesneuveld!

Alle PR’s gesneuveld!

juni 18, 2019 Activiteiten 0

Afgelopen dinsdag sloten de lopers de beginnerscursus in Veenhuizen af met een testloop om te kijken hoe ver ze in 10 weken tijd waren gekomen. De lopers mochten zelf bepalen hoeveel rondes van 1,35 km zij gingen lopen. Het doel van de cursus werd ruimschoots gehaald; de lopers liepen zeker 20 tot 30 minuten aaneengesloten! Een superknappe prestatie!

Onder leiding van trainer Annie Fabriek werd de conditie met beleid opgebouwd. Het opbouwen van conditie kan snel gaan, maar alle spieren, pezen, gewrichten, banden en botten moet ook wennen aan het hardlopen. Naast conditie-opbouw was er ook aandacht voor een ontspannen en efficiënte looptechniek en verschillende vormen van ademhaling tijdens het hardlopen.

Start met hardlopen en meld je aan voor de cursus ‘Hart-Lopen voor beginners’ in Veenhuizen! Vrijdag 23 augustus en zaterdag 24 augustus as van 08:30-09:30 uur start weer een nieuwe groep. De eerste training is vrijblijvend en ben je welkom om te komen kennismaken en ervaren of het wellicht iets voor jou is. Liever wandelen? Eind augustus start ook de 10-weekse cursus Mind-Walk©

Check de kalender op www.anniefabriek.nl

Wil je meer weten of wil je je al aanmelden? Dan kan bij Annie Fabriek via info@anniefabriek.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.