Speciale trainingen: sint en kerst

Speciale trainingen: sint en kerst

december 23, 2021 Activiteiten 0

Nu weer met elkaar mochten trainen (soms in groepen van 4, soms groter), konden we ook weer onze jaarlijkse Sinterklaas en Foute kersttruien trainingen organiseren.

Sinterklaas

Op zondag 5 december organiseerden we bij daglicht de Sinterklaas-puzzeltraining. Wat een fijne Sinterklaastraining! Door middel van een bingokaart konden de lopers in groepjes van 3/4 op zoek naar de 9 plekken in Veenhuizen waar ze een letter konden ophalen en oefeningen konden doen. Zo liep een iedere zijn/haar eigen route en afstand. Daarna puzzelen met de letters, met mooie en ook vreemde woorden als resultaat: gebakje, kwarten en keurzen.

Foute kersttruien-training

Het is bijna kerst en dat betekent de foute kersttruientraining op 16 december! Voorafgaand hebben we de lopers gevraagd na te denken over hun állerfoutste kerstoufit om te strijden om de prachtige en zeer gewilde wisselbeker. We willen Actief Veenhuizen hartelijk dank voor het sponsoren van dit collectors item! En of het foute kerststruien training was… Van hardlopende kerstboom tot bewegende kersthaarbanden en van driedelig kerstpak tot kerstman mét baard! Iedereen had enorm zijn best gedaan. De enige echte wisselbeker met inhoud ging dit jaar naar de kerstman! De lopers gingen naar huis met een lekkere kerstattentie van MissBaksel Veenhuizen.