Nieuws

Baantraining ’23

Afgelopen zondag trainden de lopers weer eens op de baan. Else nam de lopers mee in de regels van baanlopen. Een fijne training op een andere ondergrond! Wil jij ook gezellig in een groep trainen? Kom dan eens gerust een keertje met ons meetrainen! Voor meer informatie zie info Facebook, onze website of neem contact…
Lees meer


april 18, 2023 0

Pittige Paastraining ’23

Het was weer tijd voor de jaarlijkse pittige Paastraining! Een training waarin een hardlooprondje afgewisseld werd met een krachtoefening. De lopers vonden het weer pittig! Een mooi begin van het Paasweekend. Fijne Paasdagen!


april 9, 2023 0

ALV 2023

Donderdag 23 maart stond in het teken van onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Net als voorgaande jaren werd voorafgaand aan de vergadering een training verzorgd door het dorp. Het was een goede ALV met een grote opkomst. We hebben betrokken leden die we door leuke gesprekken hebben meegenomen in wat we het afgelopen jaar gedaan hebben…
Lees meer


maart 23, 2023 0

Kersttraining ’22

Hohoho..! Afgelopen donderdag stond in het teken van kerst. Met inmiddels een jaarlijkse traditie: de foute kersttruien training! En ook dit jaar ging de wisselbeker naar Arjan voor z’n outfit als kerstboom. De training afgesloten met een kerstborrel bij Actief Veenhuizen.


december 18, 2022 0

Sinterklaas training ’22

Vanochtend, in de lichte sneeuw, stonden onze lopers klaar voor de traditionele Sint-training! In 4 groepjes gingen de lopers uiteen om op 9 plekken in het dorp letters te verzamelen. Het winnende woord: extreem. De training afgesloten met een warme drank en wat lekkers. Alvast een fijne Sinterklaas allemaal!


december 4, 2022 0

Pittige Paastraining ’22

De hardlopers weten weer hoe de hazen lopen. Vanochtend hebben zij zich in het zweet gewerkt tijdens de Pittige Paastraining van Else. In het zonnetje werd een ronde lopen afgewisseld met een krachtoefening. Moe, maar voldaan is iedereen met een chocoladehaas sportief het Paasweekend gestart. Fijne Paasdagen!


april 16, 2022 0

Baantraining ’22

Een ander soort ondergrond vandaag! Geen asfalt of bos, maar een fijne baantraining. Ter voorbereiding op het examen voor looptrainer nam Yvette de lopers mee in de regels van baanlopen, loopscholing en een extensieve interval van 600m 10km-tempo. Wederom een fijne training in het zonnetje.


april 10, 2022 0

ALV 2022

Dinsdagavond 30 maart stond in het teken van onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Net als voorgaande jaren werd voorafgaand aan de vergadering een training verzorgd: een lekker loopje met ondergaande zon in het Sterrenbos. In het bos waren nog niet alle bomen opgeruimd van storm Eunice, dus het werd ook nog een beetje klimmen en klauteren.…
Lees meer


maart 30, 2022 0

Fit de lente in?

Loop jij graag hard, maar train je liever in een groep? Of wil je meer uit jezelf halen door intervaltrainingen en loopscholing? Of ben je nu net begonnen met 30 minuten lopen en wil je meer? Sluit je dan bij ons aan, je kunt twee keer gratis mee trainen met onze loopgroep om te kijken…
Lees meer


februari 27, 2022 0

Yes! We mogen weer!

Yes! We mogen weer samen hardlopen. Vanochtend werd een spontane duurloop georganiseerd door de mooie omgeving van Veenhuizen.


januari 16, 2022 0